OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voordeel bij De Walrus

Grand-Café De Walrus en het Natuurmuseum hebben in het verleden al vaker samengewerkt. Bij grotere exposities, zoals de Hersenvakantie, de T-Rex tentoonstelling en Animal Inside Out, was er de mogelijkheid om naderhand bij De Walrus te genieten van een aangepast ‘bezoekersmenu’.

Vanwege alle positieve reacties  hierop, gaan we deze samenwerking nu het hele jaar doorzetten! Zo bieden het Natuurmuseum en De Walrus samen een compleet verzorgd dagje uit. Een mooie ontwikkeling, want het Natuurmuseum biedt weliswaar gratis koffie en thee aan, voor de lunch moeten bezoekers buiten de deur zijn.

Bezoekers kunnen tegen inlevering van de speciale kortingsbon (die ze krijgen bij de balie) profiteren van de actie. Vrienden van het Natuurmuseum kunnen hun Vriendenpasje laten zien, voor hen geldt de actie doorlopend.

De aanbieding is:

*Kinderen krijgen een kindermenu (kroket, frikadel of kipnuggets met friet, pannenkoek of pizzapuntjes met een glas limonade) voor € 4,75.

*Volwassenen krijgen een ‘Daydream’ menu (kopje soep met een broodje zalm, broodje kroket en een glas verse jus) voor € 9,75.

Voor meer informatie klikt u hier.

go Walrus