Nieuwe_logo_Rabobank copy

Rabobank

Rabobank hoofdsponsor van Natuurmuseum Fryslân

De Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland is hoofdsponsor van het Natuurmuseum Fryslân. Het Natuurmuseum is daar erg blij mee, want op deze manier is er ruimte om extra activiteiten te organiseren of een mooie tentoonstelling te maken.

De Rabobank is al vele jaren als grote sponsor actief in de culturele sector. Door op lokaal en landelijke niveau samen te werken met vooraanstaande culturele partners wil de bank cultuur toegankelijker maken voor iedereen. Natuurmuseum Fryslân is een museum voor kinderen, ouders, grootouders en natuurliefhebbers, en sluit perfect aan bij het sponsorbeleid van de Rabobank. Een partnership met Natuurmuseum Fryslân aangaan is voor de Rabobank dan ook een logische keuze.

Klanten van de Rabobank profiteren hier van mee. Zo zijn er speciale Rabobank-dagen geweest waarbij museumbezoek gecombineerd werd met extra activiteiten die speciaal voor Rabobank-klanten georganiseerd werden. Daarnaast is het binnenplein van het museum omgedoopt tot het Rabobank Atrium.

Het Natuurmuseum heeft, naast de extra financiële ruimte, de mogelijkheid om een hechter contact te krijgen met de klantenkring van de bank, dat een aanzienlijk potentieel vormt in de directe omgeving van het museum. Zowel de Rabobank als het Natuurmuseum zijn erg content met de samenwerking.

Voor meer informatie klikt u hier.