MEMORIES OF AUGUST 1914, spectacle de Royal de Luxe dans les rues de Liverpool du 25 au 27 juillet  2014. La Grand-mere Geante, la Petite  Geante et Xolo.
(photo by Pascal Victor/ArtComArt)

Natuurmuseum open tijdens de Reuzen van Royal de Luxe

Op 17, 18 en 19 augustus komen de Reuzen van Royal de Luxe naar Leeuwarden. Dit grootste en bekendste straattheater ter wereld heeft al heel wat mensen op de been gekregen en ook in Leeuwarden verwachten we heel veel bezoekers.

Het Natuurmuseum is deze dagen gewoon geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u tussen het reuzenspektakel door even genieten van het museum en Het Grote Grutto Theater (ook onderdeel van het hoofdprogramma van de Culturele Hoofdstad), dan bent u van harte welkom.

Vanwege de te verwachten drukte zijn er verkeersmaatregelen genomen: tussen 7.00 en 20.00 is het centrum afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Tussen 8.00 en 19.00 uur mogen fietsers het centrum alleen verlaten. De grenzen zijn de bruggen over de stadsgracht.

Le Scaphandrier, sa main et la Petite Géante

Foto: © Royal de Luxe, Artcompress, Pascal Victor