lageres-cityproms-zaterdag-ruben-van-vliet-50-van-62-002

concert Camerata RCO tijdens CityProms festival

Het wereldberoemde ensemble Camarata RCO is ook in 2017 weer aanwezig op het gratis klassieke muziekfestival CityProms in Leeuwarden. Klarinettist Hein Wiedijk is verheugd dit jaar weer uitgenodigd te zijn voor CityProms. Dit jaar verzorgt het ensemble een concert in het Natuurmuseum. Een unieke locatie voor een uniek ensemble, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Het vakmanschap en enthousiasme zijn elke keer van topkwaliteit, de bezetting wisselt.

Mozart klarinetkwartet in F
Beethoven strijktrio in c
Haydn klarinetkwartet in Bes

Wilt u zeker zijn van een zitplaats?
Het concert vindt plaats op zondag 25 juni om 11.00 uur in het Natuurmuseum. Er is een beperkt aantal zitplaatsen voor dit gratis concert. Reservering is daarom aanbevolen. Natuurlijk kunt u ook op de dag zelf langs komen.

Reserveer uw plaats
Wilt u reserveren voor het Camerata RCO? Dat kan vanaf 1 april via www.vanplan.nl van de NDC Mediagroep.

Foto: Ruben van Vliet